Malaysia Uncut

A Repository of Malaysian Stuff and More

Lagu MP3

Klik DiSini Untuk Lagu Hari Raya MP3

Koleksi Jamal Abdillah
Jamal Abdillah – Aku

Jamal Abdillah – Batinku Berlagu Pilu

Jamal Abdillah – Cinta Yang Terbiar

Jamal Abdillah – Derita Cinta

Jamal Abdillah – Disebalik Tabir Cintamu

Jamal Abdillah – Kau Lupa Janji

Jamal Abdillah – Ke Mana Ku Bawa Hati Yang Rindu

Jamal Abdillah – Kenangan Tak Bisa Dilenyapkan

Jamal Abdillah – Sendiri

Jamal Abdillah – Titisan Hujan

Jamal Abdillah – Mati Hidup Semula

Jamal Abdillah – Berkorban Apa Saja

Jamal Abdillah – Gadis Melayu

Jamal Abdillah – Kekasih Awal & Akhir

Jamal Abdillah – Penghujung Rindu

Jamal Abdillah – Sekuntum Bunga Di Taman Hati

Jamil Abdillah – Senandung Kasih

Jamal Abdillah – Sepi Seorang Perindu

Jamal Abdillah – Takdir Penentu Segala
Jamal Abdillah – Tidurlah Permaisuri
Jamal & Fran – Kehebatan Cinta
Jamal Abdillah & M.Nasir – Ghazal Untuk Rabiah
Jamal & Siti Sarah – Sandarkan Pada Kenangan
Jamal, M. Nasir & Hattan – Kepadamu Kekasih

Goyang Dangdut
Amelina & Sheeda – Sini Cinta Sana Cinta
Mas Idayu – Cintaku100
Amelina & Iwan – Yang Tersayang
Amelina – Ah Rindu Lagi
Amelina – Di Dada Ku Ada Kamu
Cici Paramida – Wulan Merindu
Dangdut – Sekuntum Mawar Merah
Dangdut – Amelina & Iwan
Mas Idayu – Senggol-Senggolan
Mas Idayu – Andai Bintang Berbicara
Dangdut Artis – Robek Hatiku
Fahmi Shahab – Kopi Dangdut
Dangdut Malaysia – Sakit Tapi Asyik
Dangdut Malaysia – Sini Enak Sana Enak
Dangdut -Indonesia 1
Dangdut -Indonesia 2
Inul Daratista – Goyang Dombret
Inul Daratista – Goyang Inul
Iwan – Cinta Sabun Mandi
Kopi Dangdut – Versi Jawa
Meggy Z – Lebih Baik Sakit Gigi
Senggol Senggolan Cubit Cubitan- remix

Pop Indon
Ade Putra & Ira Maya – Si Jantung Hati
Evi Martha & Cuna – Madu Racun
Hetty Koes Endang – Biro Jodoh
Bill & Brod – Singkong Dan Keju
Ria Resty Fauzi – Sepatu Dari Kulit Rusa
Hetty Koes Endang – Berdiri Bulu Romaku
Ria Resty Fauzi – Cintaku Sampai Ke Etiopia
Hetty Koes Endang – Surga Dan Neraka
Broery Marantika – Biar Bulan Bicara
Wiwiek Sumbogo – Cinta Dan Jodoh
Ade Putra – Cintaku Setinggi Puncak Semeru
Jamal Mirdad – Jamilah
Endang S Taurina – Apa yang KuCari
Angel Pfaf – Aduh Lelaki
EtrieJayantie – Abang Sayang
Syed Sobre – Cinta yang Terhumban

Dikir Barat
Cikgu Naim – Mati
Cikgu Naim – Penyakit Gatal
Cikgu Sulizi – Apa Erti Kemerdekaan
Cikgu Naim – Tikus
Cikgu Naim – Golok
CikGu Naim & Friends – LuarBandar
Cikgu Sulizi – Adat berzaman
Cikgu Sulizi – Baldi
Cikgu Sulizi – Bini Ramai
Cikgu Sulizi – DaDi Du
Cikgu Naim – Skim Cepat Mati
Cikgu Sulizi – Dilamun Rindu
Cikgu Sulizi – Dipaksa
Cikgu Sulizi – Hujan Turun Lagi
Cikgu Sulizi – Janji YB
Cikgu Naim – Buaya
Cikgu Niam – Anti Rokok
Cikgu Naim – PenyakitAids
Cikgu Naim – Belit
Cikgu Naim – Bini Ambo Loni
Cikgu Naim – Tuan Pengarah
Cikgu Naim – Kisah Itik
Cikgu Naim – Orang Kuala Lupur
Halim Yazid – Anak Tupai
Halim Yazid- Oh Carol (Edit)
Halim Yazid- Wind Of Change (Edit)

Mix
Samsons- Kenangan Terindah
Jamal Abdillah – Samrah Mentari
Chris Vadham – Hanya Nyanyian Dalam Sepi
Fauziah Ahmad Daud & Jamal Abdillah – Azura
Hattan – Dari Kekasih
Kopratasa – Masikah Kau Ingat
Alleycats – Layang-layang Terputus Talinya
Lefthanded – Ku Di Halaman Rindu
Lefthanded – Tiada Lagi Kidungmu
Man Bai – Kau Ilhamku
Alleycats – Sekuntum Mawar Merah
Sharifah Aini – Seiring Sejalan

Adam Ahmad – Kau Pergi Jua
Zamree – Tugu Cinta
Uji Rasyid – Ku Ingin Selalu Di Samping Mu
Uji Rasyid – Semakin Hari Semakin Sayang
Hail Amir – Wajah Kesayangan Hamba
Peter Pan – Tak Bisakah
Sarah – Menari DenganKu
Rossa – Pudar
Flop Poppy – Bicara Hati
Dayang Nurfaizah – Erti Hidup
Azharina – Elegi Sepi
Ahli Fikir- Angguk2 Geleng2
Iklim- Aduhai Seribu Kali Sayang

Search & Wings
Search-Isi Atau Kulit
Wings-HukumKarma
Search-PelesitKota
Wings-Peronda Jaket Biru
Search-Langit Dan Bumi

Wings-InspirasiTaming Sari
Search- Mat Rock

Wings-JerangkapSamar
Search-Serigala Segalanya
Wings-Sekeping Kertas Bermaruah
Search-Musnah
Wings-Fotostat
Search-Pasti
Wings-Sembunyi

Nasyid
Rabbani-Iktibar
Rabbani-Pergi Tak Kembali
Hijjaz-Rasul Junjungan
Hijjaz-Rindu
Raihan-RukunKita
Hijjaz-Selamat Pengantin Baru
Rabbani-Selawat Nabi
Hijjaz-Senandung Pujian
Raihan-Senyum
Raihan-Solatuwasalam
Rabbani-Solla Ala Yassin
Raihan-Syukur
Hijjaz-Ya RabbilMustafa
Brothers-Teman Sejati
Raihan-25 Rasul
Rabbani-Adab Dan Sopan
Raihan-Bersatu
Raihan-Bismillah
Hijjaz-Dengan KeizinanMu
Rabbani-Doa Pujian
Rabbani-Epilog Budi
Hijjaz-Fatamorgana
Raihan-Iman Mutiara
In Team-Kasih-Kekasih
In Team-Kebesaran Al-Quran
In Team-Sutera Kasih
Rabbani-Ingat 5 Sebelum 5
Rabbani-Kebesaran Allah
Hijjaz-Malaikat
Hijjaz-Malam
Hijjaz-Mata Hati
Hijjaz-NahnuBina
Hijjaz-Pelita Hidup

Koleksi Lagu Arab
Diana Haddak-Ahla We Sahla
Darine Hatchiti-Ma Zaaltak Ta Radek
Darine Hadchiti-Taa Ne’wa
Elissa-Bastanak
Adja Pekkan-Ben Aslinda O Gordugum
Darine Hadchiti-Irtahlak Albi
Diana Haddak-Mas Wi Loli
Darine Hadchiti-Alef Baa Taa
Adja Pekkan-Vitrinime Degil Iklime
Darine Hadchiti-Aam Tethalla
Diana Haddak-Azab El Hawa
Elissa-Baaich Ala Hissak
Natacha Atlas-Bathaddak
Elissa-Tlob Itmana
Diana Haddak-Ehlefly Meet Yameen
Elissa-Taa
Darina Hadchiti-Habebi Lel Abad
Natacha Atlas-Haram Aleyk
Darine Hadchiti-Habebi Ma Nset
Diana Haddak Hassafa

Irwan Syah
Irwan Syah- My Heart
Irwan & Acha Septriasa – Berdua Lebih Baik
Irwan Acha Septriasa – Sampai MenutupMata
Irwan Syah – Menghitung Hari
Irwan Syah – Pencinta Wanita
Irwan Syah – Perempuanku

Kesemua lagu diatas adalah hasil usaha:
ManShareMusic
– Terima Kasih

Mixed Bag – ALL Rapidshare

    

Jamal Abdillah – Kau Lupa Janji

Jamal Abdillah – Derita Cinta 

Jamal Abdillah – Bunga Pujaan

Jamal Abdillah – Mati Hidup Semula 

Jamal Abdillah – Keluhan Perantau 

Jamal Abdillah – Kekasih Awal Dan Akhir 

Jamal Abdillah – Cinta Yg Terbiar 

Jamal Abdillah – Penghujung Rindu 

Jamal Abdillah – Takdir Penentu Segalanya  

Ungu-Tercipta Untukku   

Ungu – Andai Ku Tahu  Karaoke Version

Ungu – Surga Mu  Karaoke Version

Ada Band – Romantic Rhapsody – Haruskah Aku Mati 

Ada Band – Romantic Rhapsody – Karena Wanita  Ingin Dimengerti

Ada Band – Romantic Rhapsody – Surga Cinta

Naff – Akhirnya Ku Menemukan Mu 

Naff – Isyarat Hati – Akhirnya Ku Menemukanmu

Terry – Janji Manismu 

Terry – Kaulah Segalanya 

Terry – Kemesraan 

Letto – Ruang Rindu 

Letto – Sebenarnya Cinta

Letto – Sebenarnya Cinta

Letto – Sandaran Hati

Letto – Sandaran Hati

Letto – Sampai Nanti Sampai Mati  

Letto – Insensitive

Letto – U  26 I 

Letto – Ruang Rindu

Letto – Truth 2C Cry And Lie

Letto – No One Talk About Love Tonight

Nidji – Hapus Aku 

Nidji – Breakthru – Bila Aku Jatuh Cinta

Nidji – Bila Aku Jatuh Cinta (English Version)

Nidji – Sudah (English Version)

Nidji – Kau Dan Aku (English Version)

Nidji – Bila Aku Jatuh Cinta (Instrumental)

Nidji – Manusia Sempurna (English Version)

Nidji – Hapus Aku (Instrumental)

Nidji – Kau Dan Aku (Instrumental)

Kertas – Benih Kita

Kertas – Kekasih Yang Tak Dianggap

Kertas – Intrologi 

Kertas – Ampuni Aku

Kertas – Tanya Air Mata  

Kertas – Tentangmu

Kertas – Inikah Nikmat Bercinta  

Kertas – Saat Telephoneku Tak Diangkat

Kertas – Selamat Tinggal Kekasih Terbaik

Kertas – Piluphobia

Kertas – Rintang

PutiH – Tak Kumengerti

PutiH – Apa Kabar Cinta

PutiH – Angin

PutiH – Sampai Mati 

PutiH – Sayang

PutiH – Hanya Satu Jawaban 

PutiH – Hujan

PutiH – Ungkapkan

PutiH – Satu-Satunya 

PutiH – Untuk Kita

PutiH – Tiba Saatnya

De Java – Chinta

De Java – Chinta

De Java – Setelah Kau Pergi

De Java – Setelah Kau Pergi

Kerispatih – Rahasia Cinta 

Kerispatih – Cerita Lalu 

Kerispatih – Sepanjang Usia 

Kerispatih – Akhir Penantian 

Kerispatih – Tapi Bukan Aku 

Kerispatih – Kita Dan Dunia 

Kerispatih - Kenyataan Perasaan – Mengenangmu 

Kerispatih – Dan Ternyata  

Kerispatih – Akhir Penantian 

Kerispatih – Masih Ingin Bersamamu 

Kerispatih – Sebuah Pengabdian

Kerispatih – Tak Mungkin Lagi

Kerispatih – Kenyataan Perasaan -Mengenangmu

Kerispatih – Cerita Lalu 

Kerispatih – Sepanjang Usia 

Kerispatih – Masih Ingin Bersamamu

Kerispatih – Akhir Penantian

Kerispatih – Dan Ternyata

Kerispatih – Kita Dan Dunia

Kerispatih – Tak Mungkin Lagi

Kerispatih – Tapi Bukan Aku 

Kerispatih – Sebuah Pengabdian 

Kerispatih – Rahasia Cinta

Kerispatih – Akhir Penantian

Kata Band – Bawa Aku 

Channel – Dengarkanlah

Dealova – Saat Kau Pergi – Bunga OST

Hapus Aku (English Version)

Peterpan – Sally Sendiri

Nirina – Hari Ini  Esok Dan SeterusnyaOst Heart  

Pejantan Tangguh 

Itu Aku…  

Pemuja Rahasia 

Tanpa Kekasihku

VA – OST Gie – Eross Ft Okta – Cahaya Bulan 

Bunga Citra Lestari – Cinta Pertama  Sunny

Di Ujung Mimpi 

Kawinkan Aku Ma

Elite – Kado Ultah

Chrisye-Suatu Persembahan Cinta Ft Element

Jomblo

Ruang Rindu

Senandung Lagu Cinta

Romansa Cinta 

Cara

Hanya Ingin Kau Tahu – Album Punya Arti   

Bragi ft. Nindi -Tidur Malam Ini – Album: The Best Of  

Abdul – Joss  Album: Bersandinglah 

Evo – Agresif 

Seurieus Band – Sendiri Itu Indah – Album: Heart Rock

Josh Groban – You Are Loved Dont Give Up

Glenn Fredly – You Are My Everything

Club Eighties – Dari Hati 

Kau Auraku

Kenangan Terindah 

Anyam Anyaman

Anyam Anyaman  

TAHTA – Tempat Yg Paling Indah (Album)

About these ads

Friday, November 24, 2006 - Posted by | Indon, Melayu, MP3, Music

246 Comments »

  1. [...] Klik DiSini Untuk Lebih Lagi Lagu MP3 [...]

    Pingback by Lagu - Lagu MP3 Hari Raya Aidil Fitri « Malaysia Uncut | Saturday, November 25, 2006 | Reply

  2. website bagus…sila tambah lagi lagu2 dikir barat banyak2…ia merupakan akan meningkatkan tahap KEKELANTANAN…anak2 kelantan

    Comment by mozamib | Sunday, November 26, 2006 | Reply

  3. Awesome. I linked to this post for some file of Inul Daratista and then wow.. Amazing collection, I’m here to say thank you :)

    Comment by yabba | Friday, December 8, 2006 | Reply

  4. koment sikik je oklah.terimakasihjelah banyak banyak

    Comment by dollah | Monday, December 11, 2006 | Reply

  5. Tentu lah bagus pasal FREE bang ! Jgn tak tau pula !!! cuba kau mu bayar tengok mampus mu tak nak kan !!!
    Why human !!!!

    Comment by apik | Tuesday, December 19, 2006 | Reply

  6. Akum. ana kirimin lagu-lagu nasyid, ana mau nasyid in-team, hijjaz, and unic yang terbaru ke e-mail ana…
    waakum. syukuron

    Comment by Zahwa | Friday, December 29, 2006 | Reply

  7. Asalamu’alaikum…hmmm…satu site yang bagus…sharing is caring right..hehehe…trimas sharing lagu-lagunya di site ini..

    Comment by irsha | Friday, January 5, 2007 | Reply

  8. no comment

    Comment by soffian | Thursday, January 11, 2007 | Reply

  9. kenapalah saya tak dapat downloud lagu sedangkan say sangat memerlukan lagu teman sejati untuk program motivasi esok.

    Comment by zalin | Friday, January 26, 2007 | Reply

  10. adakah sesiapa yang boleh bantu saya untuk mendapatkan lagu macam mana.

    Comment by zalin | Friday, January 26, 2007 | Reply

  11. rock kangkang lamo-lamo ada tak?

    Comment by bropop | Sunday, January 28, 2007 | Reply

  12. Lagu-lagu negeri sembilan tak ader ke. Bagilah can kat orang ng ni.

    Comment by ayahman | Tuesday, January 30, 2007 | Reply

    • marhaba ,sy pingin lagu lagu romantik unuk cowok ku yng ku cintai

      Comment by putri | Saturday, June 13, 2009 | Reply

  13. lagu omputih rock lama-lama takde ker? e.g. Tokyo Blade, Earthshaker, Warlord, Raven, Exodus, Sabbat, Razor, Manilla Road, Bloodshed (1st Album)-ni lagu Melayu, Belantara, Exciter,

    Comment by keroncong | Thursday, February 1, 2007 | Reply

  14. lagu lagu dalam wep ini saya amat suka sekali.kalau boleh saya ingin lebih lagu dalam wepsite. terima kasih

    Comment by nazman_klang | Friday, February 2, 2007 | Reply

  15. bingai anak – anak kelate nih. nate sunggoh…

    Comment by maxx cavalera | Friday, February 9, 2007 | Reply

  16. Saya akan sentiasa menambahkahkan lagu-lagu disini. Harap bookmark halaman ini.

    Comment by Anak Malaysia | Monday, February 19, 2007 | Reply

  17. saya ucapkan terima kasih banyak,kerana menyediakan lagu-lagu yang sedap didengar.

    Comment by rizal | Thursday, February 22, 2007 | Reply

  18. wow,memang best lelaman nih!boleh tak kalau ada sesiapa yg ada lagu2 baru nak masukkan kat sini?rasanya lebih bnyk lagu,lebih meriah lagi kan?

    Comment by gentho | Thursday, February 22, 2007 | Reply

  19. nak lagu dian widya – abang sayang versi remix

    Comment by hans | Saturday, February 24, 2007 | Reply

  20. Yth. Tolong dunk, upluad lagu-lagu terbaru disini.

    Salam

    Comment by ifniadi | Sunday, February 25, 2007 | Reply

  21. kalau bisa ngedowload lagunya jangan yang susah dech. Biar qta bisa dapat lagunya dengan mudah.Udah dulu ya ?. Makasih.

    Comment by jingga_79 | Thursday, March 1, 2007 | Reply

  22. aku pengen lagu-lagunya slam di album jika kau rasa getarnnya, trus saleem, dan seach. ada gak?

    Comment by iqbal | Thursday, March 1, 2007 | Reply

  23. lagu2 yg text hijau tu macamana nak download? kenapa caranya berbeza dari yg diatas? anyway, great website and has bookmarked it. hope to see more old and new songs in the future.

    Comment by Bidadari^Syurgawi | Saturday, March 3, 2007 | Reply

  24. pak cik ngidam nak dengor lagu kumpulan belantara… (apa la.. orang bagi betis, nak peha!) (sekehkepalasendiri) kalu ada tu tolong2 la upload ek!

    Comment by wawi | Sunday, March 4, 2007 | Reply

  25. camne nak download lagu ni dah banyak kali cuba tp x bley2

    Comment by kirana | Thursday, March 8, 2007 | Reply

  26. aku minat lagu dikir barat tapi tak tahu yang mana best..leh korang g tau tak

    Comment by fakhrul | Saturday, March 10, 2007 | Reply

  27. byk ni jer ke…lagu2 nasyid..awat skit bebenor..??

    Comment by asiyah | Sunday, March 11, 2007 | Reply

  28. takde lagu fiq pon..tajuk die KASIH..kalau ade pls uplod… :-(

    Comment by buddyzey | Wednesday, March 14, 2007 | Reply

  29. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    Comment by a | Friday, March 16, 2007 | Reply

  30. hye!!!!!!!!!! wassup wassup all malaysia brunei
    apa ni sekolah nie tak leh buka lagu benci gila lah
    ada patut nak dengar je kena blok apa-apa pun sabar jelah
    jangan lupa masukkan lagi lagu-lagu yg best seperti lagu smack that, welcome to the black parade dan lagi masukan lagu joget lambak dan lagu yang terbaru malaysia,indonesia dan barat

    Comment by intan | Monday, March 19, 2007 | Reply

    • wokey

      Comment by the_killer | Wednesday, June 17, 2009 | Reply

  31. Hi all!

    G’night

    Comment by Test | Friday, March 30, 2007 | Reply

  32. kak tomok

    Comment by indah | Tuesday, April 3, 2007 | Reply

  33. I am solute trussss utk berkarya.

    Comment by suyantotf | Tuesday, April 3, 2007 | Reply

  34. nk download cm ner??????

    Comment by tombiruo | Thursday, April 5, 2007 | Reply

  35. Kepada mana2 org N>Sembilan yg lagu Poe-Jantan Kabaret. Sila la upload.ohoho..

    Comment by roslin | Thursday, April 5, 2007 | Reply

  36. letaklah lagu2 sajak cam abu bakar ellah, kopratasa… banyak lagu diorang yang best2!~~

    Comment by p2hat | Monday, April 9, 2007 | Reply

  37. tambahkan lagi lagu2 tahun 80an

    Comment by akmall | Monday, April 9, 2007 | Reply

  38. [...] Lagu MP3 Malaysia Uncut amik kat sini .. __________________ SUPER COMMUNITY ADVICE PM DAHULU JIKA INGIN MELAKUKAN URUSNIAGA .:: Unity In Diversity ~ My Forum ( beta mode) ::. PS member ID : 8976 upgrade ID 19936,26130 PSpr0 member ID : #298 [...]

    Pingback by mp3 dikir barat - Nogold.com | Tuesday, April 10, 2007 | Reply

  39. amanhhasjduasydsugduastdyasgdasdasdadwd

    Comment by AMAN | Thursday, April 12, 2007 | Reply

  40. TQ very much. Senang sy nak download lagu2. Susah sekarang kena bayar. Kalau boleh tambah lg ye. Thanks…

    Comment by normiey | Thursday, April 12, 2007 | Reply

  41. lagu belantara – airmata
    http://www.savefile.com/files/646222

    Comment by oli | Tuesday, April 17, 2007 | Reply

  42. selawat maulidur rasul ada ke?

    Comment by jukionline | Tuesday, April 24, 2007 | Reply

  43. kenapa x ada lagu hit masa kini …kita kena jugaklah tahu lagu hit masa kini.kalau ada lagu zaman 70an ,80an dan 90an sesekali sesekala dengar best jugak.oh ya jangan lupa masukkan satu dua lagu patriotik best gak…

    Comment by manis | Tuesday, April 24, 2007 | Reply

  44. cmne nk dwnload lgu2 ni??

    Comment by mhuroling | Wednesday, April 25, 2007 | Reply

  45. lagu dh la sikit
    nk download pun x bole
    kalo cam gini bebaik x yah buat
    buta bende lain lagi bagus
    -tanik ker
    -rempit
    -comolot ker!!!
    baru la best!!!
    hahahaha!!!!

    Comment by coki | Wednesday, April 25, 2007 | Reply

  46. kalo x balas coment ni memang nak tempah terajang aku ni!!!

    Comment by coki | Wednesday, April 25, 2007 | Reply

  47. ntah pape..kate lagu free tp bla nak dwnload xleh..cmne nk dwnload kalo xleh.

    Comment by Wassum | Wednesday, April 25, 2007 | Reply

  48. kawan. kenapa lagu kumpulan febian,kopratasa,damasutra,mega,kumpulan rock dulu dulu ndak ada… lagu mat saleh pon takda…..,bukannya apa kawan,lagu kat atas tu oky juga cuma kureng lah …walau apa pun tahnia…..this site is gud

    Comment by castelo_ustaz | Friday, April 27, 2007 | Reply

  49. nak lagu dlm cite MUHSIN

    Comment by ahmad | Monday, April 30, 2007 | Reply

  50. Hye…. nape aku tak leh download lagu2… jenuh aku tunggu… tp ttp tak leh… anyone can help me?

    Comment by nisya | Tuesday, May 1, 2007 | Reply

  51. tolong lah…. antar kat email aku,,,, tolonglah…

    Comment by nisya | Tuesday, May 1, 2007 | Reply

  52. camne nak download lagu??…

    Comment by ate | Sunday, May 6, 2007 | Reply

  53. lagu nier leh tahan gak ar besh2 gak tapi camne nk add lagi kenalan ar

    Comment by natika fashah | Friday, May 11, 2007 | Reply

  54. jangan lupa add saya ok wow..wow.. mengerlip….+

    Comment by natika fashah | Friday, May 11, 2007 | Reply

  55. i can’t dowload lagu Man Bai – Kau Ilhamku..
    it says “File not found” bile click Download..

    pls… pls.. i reli want that song.
    thanks!

    Comment by aida | Tuesday, May 15, 2007 | Reply

  56. ada sapa-sapa simpan koleksi album kumpulan Belantara tolong uploadlah kat sini atau hantar kat saya punya email. saya respek sangat da agum kumpulan ini sebab muzik dan lagu bermutu, ahli kumpulan pula pelajar oversea(usa)..laman web ini saya baru jumpa tapi saya rasa saya boleh bagi taraf 5 bintang kat korang..syabas

    Comment by rosli ismail | Friday, May 18, 2007 | Reply

  57. ada sapa-sapa simpan koleksi album kumpulan Belantara tolong uploadlah kat sini atau hantar kat saya punya email. saya respek sangat kagum dgn kumpulan ini sebab muzik dan lagu bermutu, ahli kumpulan pula pelajar oversea(usa)..laman web ini saya baru jumpa tapi saya rasa saya boleh bagi taraf 5 bintang kat korang..syabas

    Comment by rosli ismail | Friday, May 18, 2007 | Reply

  58. cara downloadnya gimana??????????????????????????

    Comment by ayip | Saturday, May 19, 2007 | Reply

  59. wahh, trims yah sebelumnya… tapi kalo bisa lagi, uploadnya jangan ke rapidshare donkk.. susah downloadnya. kalo bs k turboupload saja…

    Comment by tono | Thursday, May 24, 2007 | Reply

  60. poya kat web site ade ckp lagu hattan last buka je bayak lagu jiwang KARAT contoh lagu IRWAN SHAH ape lu orang

    Comment by kay | Thursday, May 24, 2007 | Reply

  61. POYO BAYAK LAGU JIWANG KARAT???????????????

    Comment by kay | Thursday, May 24, 2007 | Reply

  62. a’kum…nak tumpang lalu je lah?n nak tanye,ade kah sesiapa yg bole bantu saya kat maner sya bole dpt lagu2 pop malaysia yg dah lama,macam lagu expiransa,new boy n ape lah yg lain yg serupa ngan tu lah?
    klu ader sesiapa yg tau bole x contc saya kat e-mail saya…Thanks :)

    Comment by Blanada | Thursday, May 24, 2007 | Reply

  63. erkkkkkk naper lagu sket jer neyh…

    Comment by phya | Saturday, June 9, 2007 | Reply

  64. amende la laman web ni buat,musnah lah di kau

    Comment by p.escobas | Friday, June 15, 2007 | Reply

  65. amende la laman web ni buat,musnah lah di kau…yang belah2 sana jgn nak pepoyo menambah sifat belah2 sana

    Comment by p.escobas | Friday, June 15, 2007 | Reply

  66. ntah po2 la website ni……kasi la lagu power2 sket..

    Comment by Syed Al Jabbur | Friday, June 15, 2007 | Reply

  67. fdsdfrsdfrsfs

    Comment by sham | Tuesday, June 19, 2007 | Reply

  68. saya suka sekali dengan lagu” yang ada di web ini

    Comment by rini | Tuesday, June 19, 2007 | Reply

  69. kalo bisa yang banyak lagu malaysianya
    donk

    Comment by alex | Tuesday, July 3, 2007 | Reply

  70. ada lagu patrotik? saya nak cari lagu-lagu tersebut:

    1.SAYA ANAK MAlAYSIA

    2.WARISAN

    Comment by ----------- | Friday, July 6, 2007 | Reply

  71. TOLONG BANTU SAYA

    Comment by ----------- | Friday, July 6, 2007 | Reply

  72. assalamualaikum….
    apa kbr semua….
    lagu gemuruh lg x de ker yg baru…….

    Comment by amin | Friday, July 6, 2007 | Reply

  73. well done…..omputih ler sikit..
    tahniah cikgu yazid and the dikir gangs.
    aku paling suka lagu anak tupai
    kesian anak tupai kena tembak.
    tapi you all memang best.
    anok mok ayah..wasallam

    Comment by amer | Tuesday, July 10, 2007 | Reply

  74. hai smueeeeeeeeee

    Comment by hazwanie | Tuesday, July 10, 2007 | Reply

  75. Kat sini senang nak download lagu–http://lagubuatmu.blogspot.com

    Comment by pencinta | Tuesday, July 10, 2007 | Reply

  76. Kat sini senang nak download lagu–http://lagubuatmu.blogspot.com

    Comment by pencinta | Tuesday, July 10, 2007 | Reply

  77. lagu–http://lagubuatmu.blogspot.com

    Comment by pencinta | Tuesday, July 10, 2007 | Reply

  78. suka download lagu..Kat sini senang nak download lagu–http://lagubuatmu.blogspot.com

    Comment by pencinta | Tuesday, July 10, 2007 | Reply

  79. hi! Saya ada soalan la… Mcmana nak download video clip inul daratista. Pening lah orang rumah saya ni.. Dh lama cari, tapi tak jumpa lah. Tolong reply balik..

    Yang benar

    din

    Comment by din | Tuesday, July 17, 2007 | Reply

  80. salam…….nk tanya,nape ada lagu yg xleh nk download???

    Comment by eyzza | Monday, July 30, 2007 | Reply

  81. nape lagu nye nmpk x best jer

    Comment by arry | Wednesday, August 1, 2007 | Reply

  82. Have been searching for 25 Rasul everywhere..
    Thanks for sharing em here! ^ ^

    Comment by Ururu | Monday, August 6, 2007 | Reply

  83. halluuu…evrybody..nk tny ket?pasai apa hampa x buh lgu2 sudirman?hampa ni betoi la x kenai org na..

    Comment by iexora | Monday, August 6, 2007 | Reply

  84. MP3
    Search – Pasti = Broken Link.
    Sudah lama saya cari lagu nih…

    Comment by izzamil | Tuesday, August 7, 2007 | Reply

  85. Mana nak cari lagu negeri pahang dan lagu patriotik lain.

    Comment by mymood | Tuesday, August 14, 2007 | Reply

  86. tlalu ssh utk downlod lagu,,
    1 lg,,
    bdk2 klantan jgn bngga sgt dgn klantan,,
    xde apa pn dgn klantan 2,,
    plg korok kt muka bumi kelantan la tmptny,,

    Comment by antikelantan | Friday, August 17, 2007 | Reply

  87. habislah nasib negeri awak ni…lagu2 indo janganlah terlalu banyak.tak bisa berkembang nantinya…

    salam damai dari..

    jakarta

    Comment by ico | Friday, August 17, 2007 | Reply

  88. xde kah Lagu Malaysia Ku Gemilang Klu boleh sya nak Lirik dia?

    Comment by memeng | Wednesday, August 29, 2007 | Reply

  89. Aku heran kenapalah tuan punya website ni, lagu langsung tak leh nak download. Pasti – Search

    Comment by izzamil | Wednesday, August 29, 2007 | Reply

  90. aicemua….

    Comment by fiqa | Thursday, August 30, 2007 | Reply

  91. tak leh nak download lagu la….tensionnyaaa

    Comment by syuzaikie | Monday, September 3, 2007 | Reply

  92. ape r ko nye website ni..mcm x bez jewk..tarok r lagu omputih…bru r chayaaaaaa…..

    Comment by isa | Tuesday, September 4, 2007 | Reply

  93. ello tuan umah, semua file lagu tu dah expired ler…update ler sket…adoi la…

    Comment by eddy | Monday, September 10, 2007 | Reply

  94. hello mod, apasal semua lagu tak leh download keluar ‘file not found

    Comment by jengo | Wednesday, September 12, 2007 | Reply

    • coba u try again ok.

      Comment by ading | Tuesday, October 5, 2010 | Reply

  95. APER bender ler .. tak leh download… pening..
    cuba laa kasi pemudah sikit .. retiker tak ..
    tuan rumah pening

    Comment by yeo | Wednesday, September 12, 2007 | Reply

  96. a’kom.. hehe… eden download ok. jer.. thanks coz sy memang minat ngan lagu raihan ni…

    Comment by laksamana_sunan | Thursday, September 13, 2007 | Reply

  97. Tahniah.. kerana baru melayari laman web ini sy mmg minat
    ruangan ini.
    jsteru itu sy cadangkan supaya ada lagu2 non stop indonesia,malaysia,dan thailand

    Comment by Zulfikar Bin Muhammad | Thursday, September 20, 2007 | Reply

  98. assalamualaikum…….
    tumpang tanya ? macam mana nak cari semuanya lagu nasyid yang top 50 ?

    Comment by muammar | Saturday, September 22, 2007 | Reply

  99. as’kum………
    tumpang tanye….. cam mane nak downlowd lagu2 itu untuk mskkn dlm anset???

    Comment by Aena | Tuesday, September 25, 2007 | Reply

  100. Wooit , camner nak download lagu ni?

    Comment by hakuu | Thursday, September 27, 2007 | Reply

  101. macam mana nak copy lagu tu

    Comment by Muhaddar | Tuesday, October 9, 2007 | Reply

  102. Alamak susahnya nk download lagu2 ni…..

    Comment by imm | Friday, October 12, 2007 | Reply

  103. cm sial,nk download pn x leh.. bangang gler saper wt bende ni.. bek dok kt dapor jer..

    Comment by kayu | Friday, October 19, 2007 | Reply

  104. lagu2 omputih takde ke? suma lagu poyo je ni..

    Comment by cozy | Friday, November 2, 2007 | Reply

  105. nak.. amik lagu tu camne? leh sesiapa ajarkan?

    Comment by erina8086 | Monday, November 12, 2007 | Reply

  106. ala korang nie pun satu,dah tau web nie macam cibai,lagi mau masuk nak watpe?huhu

    Comment by kashah | Wednesday, November 14, 2007 | Reply

  107. Hai bangsa PEncuri budaya!!!
    u need more creative dude..
    Wuakaakaakaakaakaa

    Comment by huahaahaahaa | Tuesday, November 20, 2007 | Reply

  108. Aku nak sangat lirik beautiful girl leh hantar tak kat aku

    Comment by aku pencinta wanita | Wednesday, November 21, 2007 | Reply

  109. ikut dan dia jer maki orang takda otak ker

    Comment by aku pencinta wanita | Wednesday, November 21, 2007 | Reply

  110. sapa2 nk cube dptkn duit lbih cuti2 ni, meh cube masuk cni http://www.perigiduit.com/?ref=cahaya.iman

    Comment by Saudagar | Friday, November 23, 2007 | Reply

  111. Hye admin… saya mahu link exchange dengan kamu ya… Saya dah letak link kamu di blog saya.. sila ke ==> http://www.mp3downloadbest.blogspot.com

    Comment by Mr xxx | Monday, December 17, 2007 | Reply

  112. apa ni mod, semua lagu nak download,semua tak boleh.lagu search,wings,lefthanded semua broken.macam tak ikhlas je nak bagi free.kalau betoi nak bagi activate le balik.kalau idak tutup aje website ni.buat nyemak ruang angkasa je

    Comment by jengo | Tuesday, January 8, 2008 | Reply

  113. Simply go to my mp3 blog. There’s several mp3s especially latest song. Also ur can demand ur song. Semoga berjaya.

    Comment by Walkman | Wednesday, January 16, 2008 | Reply

  114. bleh x tlg bykkan lagu nasyid…

    Comment by najihah | Saturday, January 19, 2008 | Reply

  115. akum………
    saya nak lg jimbar (kasihnya laila) n siti nurhaliza (pastikan) leh x?
    cmn pula nak download?
    blz!!!!
    Thanks!

    Comment by riani | Wednesday, January 23, 2008 | Reply

  116. ada satu lagu bercorak dakwah nyanyian iwan…tp tak ingat tajuknya…kadang2 keluar kat klasik nasional…ikim & red 104…boleh tolong bantu?….

    Comment by yosh | Tuesday, February 5, 2008 | Reply

  117. kau taip muat turun blogspot

    Comment by asasasa | Tuesday, February 19, 2008 | Reply

  118. [...] Lagu MP3 [...]

    Pingback by My Blog !! » Blog Archive » Lagu MP3 | Wednesday, February 20, 2008 | Reply

  119. oiiiiii……aq minta musik malaysia donkz spt exist,yuni shara,dan yang laen itu lho……
    pasti tau kn???????????
    tlg uploadin ke internet donkzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!
    ok mk c

    Comment by n4n4n9 | Monday, March 3, 2008 | Reply

  120. boleh tolong reupload section goyang dangdut?
    banyak broken links.
    timacih.

    Comment by dia | Tuesday, March 4, 2008 | Reply

  121. Npe lagu baru spider… Bila nak saksi xder? ngan lagu baru elyana-kalis rindu…..
    Lagu 2 best giler lor… leh x tlg carikan utk sy..

    Comment by Aya | Tuesday, March 4, 2008 | Reply

  122. Nk lagu spider yang baru ‘bila nak saksi’
    ngan elyana – kalis rindu…
    tq…

    Comment by Aya | Tuesday, March 4, 2008 | Reply

  123. dlegek lagu saharane ra enek wong nggAwan

    Comment by chyrylus gany | Tuesday, March 11, 2008 | Reply

  124. lagu kenangan

    Comment by susilo | Friday, March 14, 2008 | Reply

  125. MALAYSIA ANJING

    Comment by rasio | Saturday, March 22, 2008 | Reply

  126. MALAYSIA PLAGIAT……

    Comment by rasio | Saturday, March 22, 2008 | Reply

  127. Fuck Malaysia

    Comment by rasio | Saturday, March 22, 2008 | Reply

  128. Tolong kirim lagu yang liriknya……

    ku mencari-cari di kota dunia
    yang pernah aku singgahi
    namun tidak bertemu jua
    sorang gadis yang kucintai

    cuma itu yang saya tau..
    penyanyi dan judul lagunya saya lupa
    kalaugak salah itu lagu tempo dulu
    tolong ya….???? thanks….

    Comment by Rizal Firdaus | Monday, March 24, 2008 | Reply

    • sultan,,,,,,,

      Comment by Erik | Wednesday, April 18, 2012 | Reply

  129. ass.tolong dong aku lagi cari lagunya artis arab darine yang judulnya aiwa – aiwa.tolong secepatnya yach

    Comment by sonicx | Wednesday, March 26, 2008 | Reply

  130. punya lagu rudiath rb yg judulnya ternyata?

    Comment by ryan | Monday, April 28, 2008 | Reply

  131. tolong lagu rudiath rb nya yah judulnya ternyata, pliz

    Comment by ryan | Monday, April 28, 2008 | Reply

  132. blah la…cam puki ada lagu tp xleh download
    FUCK u

    Comment by mak hang | Saturday, May 3, 2008 | Reply

  133. gmana neh mp3 malaysia ko isi nya band indonesia…
    lu pasti penggemar orang indonesia….saya juga penggemar orang malaysia dan indonesia,,,,, yang enak dunk nyediaun lagunya (cara downloadnya) bulet banget…gak jelas. upload dunk lagu newboyznya….full version ya…

    Comment by waluyo | Thursday, May 29, 2008 | Reply

  134. hai kawan2 jom lah lepak kat chatroom redzone…klik je http://redzone-shaheiz.blogspot.com

    Comment by castelo | Saturday, June 7, 2008 | Reply

  135. apehal takde lagu akon
    taik ayam punya olang
    haprak tara guna lo

    Comment by fikri | Monday, June 9, 2008 | Reply

  136. bodoh puye lagu satu lagu pun tak best

    Comment by haiman | Saturday, June 14, 2008 | Reply

  137. we pi la lu satu lagu pun tak best

    Comment by haiman | Saturday, June 14, 2008 | Reply

  138. bodoh bodoh bodoh bodoh bodoh bodoh bodoh bodoh bodoh

    Comment by haiman | Saturday, June 14, 2008 | Reply

  139. sad coz i cant find any latest song here..
    nice site though..

    Comment by Dew | Wednesday, June 18, 2008 | Reply

  140. Tolong cariini MP3 exists yang judulnya diammu gunung merapi…!!!

    Comment by DikaZ | Friday, June 20, 2008 | Reply

  141. nak lagu wanita – siti nurhaliza

    Comment by yaya | Monday, June 23, 2008 | Reply

  142. tak ade minah tudung kah?
    i like that song alot

    Comment by iqbal | Wednesday, July 16, 2008 | Reply

  143. TERNYATA rudiath arbie

    DIMANA LAGI KUENCARI
    KEHANGATAN YANG PERNAH KAU BERI
    SUNGGUH BAGAI MIMPI DAKU KAU SAYANGI
    NAMUN YANG TERJADI KAU DUAKAN HATI

    MENGAPA TERJADI BEGITU
    TERLALU KAU BAGI CINTAKU
    BERKALI KURINDU INGIN KISAH BARU
    KENYATAAN HANYALAH INGAT NAMAMU

    REFF
    TERNYATA TERLALU BESARNYA CINTAKU
    KEPADA DIRIMU
    TERNYATA TERLALU PAHITNYA HATIKU
    DARIMU NAMUN KURINDU
    SALAHKAH DIRIKU YANG MEMAAFKANMU
    WALAU DIRI INI HANCUR JDI DEBU
    MATI UNTUKMU KUMAU ASLKAN TETAP BERSAMAMU
    (INTERLUDE)
    LIHATLAH KALA EMBUN PAGI
    BERLALU SINAR MENTARI
    BERKALI KURINDU INGIN KISAH BARU
    PABILA KAU RINDU SEBUTLAH NAMAKU
    (BACK TO REFF) CONTAC PERSON 0818425877

    Comment by onyeng | Tuesday, July 22, 2008 | Reply

  144. GW MINTA DIKIRIMIN LAGU2 INDONESIA DOMG, SOALNYA GW MU NGAPALIN LAGU INDONESIA.
    BERDIAM BUKAN BERARTI TDK MENYUKAI,
    MENYUKAI BUKAN BERARTI HARUS MENYAYANGI,
    MENYAYANGI BUKAN HARUS MENCINTAI,
    DAN MENCINTAI BUKAN HARUS MENIKAHI,
    THANKS..OK

    Comment by nawi_46 | Monday, July 28, 2008 | Reply

  145. MALAYSIA BOLEH….

    Comment by ANGAH | Wednesday, July 30, 2008 | Reply

  146. minta lagu judulnya ” karena cinta diturutkan”
    kirimkan ke email saya safii_trk@yahoo.com

    Comment by Ssfii | Wednesday, August 6, 2008 | Reply

  147. saya orang indonesia, saya suka sekali ndengerin lg malaysia yang dulu-dulu kayak exist, salim iklim, ami s, spoon, banyak lg dehhhhh.. soalnya jaman itu banyak banget lagu malaysia yang masuk ke indonesia. klo ada tolong sediain lagu2 yang lebih banyak lg yach…, khususnya yang lama2 ato thun 90 an dech….. thank,s for all

    Comment by ariko | Tuesday, August 12, 2008 | Reply

  148. apa ni ‘…lagu patriotik tak dak….lagu lain nak download pun tak leh….haiya

    Comment by bujang | Monday, August 25, 2008 | Reply

  149. wah lagu indonesia laku keras di malon yah….
    hebat banget neh…..

    Comment by panggih | Thursday, August 28, 2008 | Reply

  150. thanks…

    Comment by enie | Saturday, August 30, 2008 | Reply

  151. terima kasih!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Comment by bebudak | Tuesday, September 2, 2008 | Reply

  152. MP3 aidilfitri taker ker…kalo de..tlg ler email kat aku ek..tq

    Comment by lanun | Thursday, September 18, 2008 | Reply

  153. lagu cam cial

    Comment by leman | Thursday, September 25, 2008 | Reply

  154. lagu cam hampeh…. sume lagu zaman tok nenek aku dulu….

    Comment by orang bukit | Saturday, October 4, 2008 | Reply

  155. mcm mana nak download lagu lagu kat sini…..pls tell me

    Comment by evo | Thursday, October 30, 2008 | Reply

  156. Ala leceh la aku tunggu lama sngat tak leh dngr lagu pon.

    Comment by zulfan | Thursday, October 30, 2008 | Reply

  157. saya minat sangat lagu nasyid.Tapi,boleh tambah lagi tak lagu-lagu nasyid daripda kumpulan UNIC?saya minat sangat dengan kumpulan nasyid tu..

    Comment by zack@zafril | Sunday, November 2, 2008 | Reply

  158. kumpulan hujan x de ke

    Comment by shafiq9apek (0711) | Saturday, November 15, 2008 | Reply

  159. pe jadah ye blog…nak download lagu 1 pon tak boleh !!!

    Comment by anna ledibed | Wednesday, November 26, 2008 | Reply

  160. minta lagu dari album pertama alfira…..

    Comment by embrance david | Tuesday, December 16, 2008 | Reply

  161. banoyakin lagu malaysia donx

    Comment by topan | Wednesday, December 17, 2008 | Reply

  162. hope semua lagu nasyid mendapat sambutan dikalangan rakyat Malaysia

    Comment by zalia | Friday, December 19, 2008 | Reply

  163. dimane bleh saya dapat film tahun 1993(ops belantara)?saya cari satu k.l tak jumpe.pelakon utama,ogy ahmad daud and eman manan

    Comment by nasir | Monday, December 22, 2008 | Reply

  164. kenape x derk lagu yuni shara… byk lagu die yg feel…

    Comment by IDA | Monday, January 5, 2009 | Reply

  165. saya suka lagu2 nie lgi2 nasyid……he33x hem lau bolh masukkan lah lagu yang baru2 jugak erk…hu33x

    Comment by putri | Friday, January 9, 2009 | Reply

  166. hi
    l6xytfynkwd9ml19
    good luck

    Comment by Kimberly Coffey | Friday, January 9, 2009 | Reply

  167. best gak lagu2 rock kat sini..but wa x dapat lg r…lagu belantara mne ek?

    Comment by remizviper | Tuesday, January 13, 2009 | Reply

  168. nyari lagu malaysia yang lama gak ada!!!!!!!!!!
    ex : exsist

    Comment by hery | Friday, January 16, 2009 | Reply

  169. best gila…..la

    Comment by mat | Monday, January 19, 2009 | Reply

  170. susah le nak download lagu arab

    Comment by abd aziz | Wednesday, January 21, 2009 | Reply

  171. minta lagu malaysia mp3 yang baru dong/soalnya aku sangat suka dengerin musik malaysia ditaiwan susah carinya ku tunggu thanks i like music bye bye

    Comment by nur fitri andry annie | Wednesday, February 4, 2009 | Reply

  172. assalamualaikum

    Comment by nur hanis | Monday, February 9, 2009 | Reply

  173. awat tak leh donlod ?

    Comment by oniey | Monday, February 16, 2009 | Reply

  174. makaciiiiiiiih yahhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Comment by john | Monday, March 2, 2009 | Reply

  175. lor…cne nk dload lgu2 kat cnie??

    Comment by eca | Monday, March 16, 2009 | Reply

  176. tolangggg lah saya, saya nak kan lagi misah omar atau amy search lagu TIADA LAGI

    Comment by ramli abu bakar | Sunday, March 22, 2009 | Reply

  177. Mana boleh saya dapat kan lagu lagu tu untok muat turun mp3

    Comment by ramli abu bakar | Sunday, March 22, 2009 | Reply

  178. saya nalk beli album2 belantara..sila hubungi saya di 019-2631417..saya sanggup beli dengan harga best

    Comment by kash | Friday, March 27, 2009 | Reply

  179. tanks..,
    dah sediakan lg bgs2
    tp klo bs tambah donk lg arab-nya???

    Comment by vhenrank | Saturday, March 28, 2009 | Reply

  180. boso sing di enggo malysia ki opo to kok aku ra dong

    Comment by yuli | Wednesday, April 1, 2009 | Reply

  181. Mba yuli malaysia kui bosone boso mlayu dadi yo ngono kui ya’e tapi sing jelas yo dudu boso jowo koyo awa’e dewe, haa haa…

    Comment by john | Tuesday, April 7, 2009 | Reply

  182. lagu dlu2 ade x………hurm tgh sedih ni…

    Comment by zyra | Wednesday, April 8, 2009 | Reply

  183. ada yang punya lagu malaysia yang dulu dulu gak,?
    tw kasih tahu webnya..
    thnks

    Comment by teja | Saturday, April 11, 2009 | Reply

  184. assalamualaikum…hye!!lagu lme2 xde ke..k..??tow je..hee..salam..

    Comment by budakdarul makmur | Tuesday, April 14, 2009 | Reply

  185. sye nak pilih lagu best 2

    Comment by zikri | Saturday, April 18, 2009 | Reply

  186. lagu malaysia yang baru donk……………………

    Comment by angga | Sunday, May 10, 2009 | Reply

  187. blogwalking sambil cari inspirasi!

    Comment by Denny Van Chi Penyok | Tuesday, May 12, 2009 | Reply

  188. ade lagu-lagu karaoke tak?
    bayar pn aku sanggup

    Comment by atan | Friday, May 15, 2009 | Reply

  189. mana lagu rock kapak, tangkap leleh dan lagu2 kumpulan 80an dan 90an. tolong letak lagu dari kumpulan panji, AXls, Olan, Kriss, dan byk lagi…………………

    Comment by Diena | Sunday, May 24, 2009 | Reply

  190. Hahahahahahaha………….buruk gler…xbest xbest xbest…huh..da ar tgh haru sgt hari ni….warrrrrrg…grm…lgu sumex best.. x msyuk’ x angkat langsung’buruk….same cm sume y de kat dlm ni..hudoh gler…x termsuk aq..coz aq dak cute….

    Comment by KEKASIH SEJATI | Thursday, May 28, 2009 | Reply

  191. short comment: malaysian song is great :D

    Comment by Josh | Thursday, June 4, 2009 | Reply

  192. napa lagu2 kebanyakkan jiwang gilerrrrrrrrrrrr. Tak de ke yang bangging giler beb…………

    Comment by azieco | Sunday, June 7, 2009 | Reply

  193. I see There are some of Indonesian Song here, not malay real song… Malaysia is a greedy country. Hmmmammmmm Why Malaysia like this ????? but I believe that not all the people in Malay like that. You have to be a good neighbor. ok.. I hate your country and your government but not the people. :).

    Comment by Jeck | Saturday, June 13, 2009 | Reply

  194. wokey broooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    Comment by the_killer | Wednesday, June 17, 2009 | Reply

  195. lagu sume nyer cam taik,x de ker lagu yg best???????????

    Comment by the_killer | Wednesday, June 17, 2009 | Reply

  196. nice blog……

    numpang promo bro….
    yang cari lagu daerah bugis makassar dan toraja silahkan
    kesini…….mappadendang.blogspot.com……. ditunggu kunjungannya (free download)…..

    Comment by Mappadendang | Sunday, June 21, 2009 | Reply

  197. aku suka banget sama lagu dari malaysia yang dulu-dulu
    ke-khasannya itu lohhh
    sekarang aku lagi nyari lagu yang judulnya
    “isabela” tapi kebetulan aku lupa siapa yang bawainnya
    hhheeee
    add gax yaaa,,???

    Comment by whinn | Tuesday, June 23, 2009 | Reply

  198. please download free song for me

    Comment by fifi | Wednesday, June 24, 2009 | Reply

  199. iya..aku bisa terima kok..tima kasiih……….

    Comment by fasya | Tuesday, August 4, 2009 | Reply

  200. susah tol nak dnwload lagu kt cni..
    camner erQ=(..

    Comment by shuada | Monday, August 10, 2009 | Reply

  201. abende lagu yang you simpan ni haram satu pun tak boleh download.kalau setakat nak tunjuk je tak payah le.

    Comment by izmar | Friday, August 21, 2009 | Reply

  202. saya peminat anda……….

    Comment by eazlyana | Sunday, August 23, 2009 | Reply

  203. camne nak download? bengang tol banyak lagu best nak download xleh.

    Comment by Edrie Rock | Tuesday, September 1, 2009 | Reply

  204. q mnta slbum prtma dr sultan n rahmat dunk

    Comment by nana | Thursday, September 3, 2009 | Reply

    • sory…mksud q album prtma dr sultan & rahmat

      Comment by nana | Thursday, September 3, 2009 | Reply

  205. cmne nak dnload lgu nie

    Comment by emyra | Tuesday, September 8, 2009 | Reply

  206. aaaaa

    Comment by emyra | Tuesday, September 8, 2009 | Reply

  207. mmmmm….

    Comment by wan | Saturday, September 12, 2009 | Reply

  208. auk….auk…kencang dah…

    Comment by tugau | Tuesday, September 15, 2009 | Reply

  209. bnyak kn la lgu nasyid…..

    Comment by ade la | Friday, October 16, 2009 | Reply

  210. xde lagu2 baru ker..sume lagu2 lama…

    Comment by gadis ayu | Saturday, October 24, 2009 | Reply

  211. a ah kan sume lagu lame hehe

    Comment by mimie | Wednesday, November 4, 2009 | Reply

  212. ??!

    Comment by mimie | Wednesday, November 4, 2009 | Reply

  213. lagu ni lagi best aku bukanlah superman aku juga bisa nangis jika kekasih hatiku………………………………………………………………………………….

    Comment by amirahsweet | Wednesday, November 4, 2009 | Reply

  214. haiiiiiii….

    Comment by zul ridzuan bin noran | Monday, December 14, 2009 | Reply

  215. yeeaak….betui lah. Susah sangat nak download lagu nih. Pe ke jadah buat laman macam nih. Nyusahkan orang je.

    Comment by mamah09 | Wednesday, December 16, 2009 | Reply

  216. lagu lelaki pujaan pun tiada kah……?????????????

    Comment by baby laura | Wednesday, January 6, 2010 | Reply

  217. kita orang mau lagu lelaki pujaan………….tak deeee keee………bodoh kamu ni………

    Comment by baby laura | Wednesday, January 6, 2010 | Reply

  218. indonesia di dadaku malingsia d pantatku

    Comment by mukmin | Saturday, March 20, 2010 | Reply

  219. tolong…nak cari lagu LAGU PENANTIAN CINTA oleh A razak ismail…
    email saya leh tak…??
    terima kasih..anuar0035redtaggy@gmail.com

    Comment by anuar | Thursday, April 22, 2010 | Reply

  220. mnew nye lirik oh carol,,,,,!!!!!!!!!

    Comment by yie | Tuesday, April 27, 2010 | Reply

  221. nak download lagu kene register dulu ke?

    Comment by aku | Sunday, June 6, 2010 | Reply

    • bingit tol la lgu len aq mtk lgu len dy bg…………..

      Comment by radiah | Friday, July 16, 2010 | Reply

      • bdooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

        Comment by radiah | Friday, July 16, 2010

      • xyh rgistr bzir jeeeeeeeeeee

        Comment by radiah | Friday, July 16, 2010

  222. bessss

    Comment by hua | Wednesday, August 18, 2010 | Reply

  223. aisey takbanyak lagu raya yang original artis! banyak ciplak lagu. boringnya lagu ciplak.

    Comment by afizan | Tuesday, August 24, 2010 | Reply

  224. tolong ya albumnya rudiath rb..
    aku nyari2 g dpt2.. thanks

    Comment by sommat | Monday, November 29, 2010 | Reply

  225. tanya judul lagu dan penyanyi donk…?
    lirik lagu nya gini :
    dimana..lagi ku mencari
    kehangatan…
    yang pernah kau beri
    sungguh bagai buih…
    ………
    ternyata terlalu…
    besar nya cinta ku…
    kepada diri mu…
    ……..
    mati untuk mu ku mau…
    asalkan tetap bersama mu…
    kirim ke email aku viraigirisa@yahoo.com

    Comment by Vira | Saturday, March 12, 2011 | Reply

    • itu lagunya bang rudiath judulnya terlalu

      Comment by aseve | Thursday, July 19, 2012 | Reply

  226. Negara malay tak mempunyai budaya
    Anti malingsia

    Comment by yanto | Sunday, March 13, 2011 | Reply

  227. lagu malayshit… menye-menye… cengeng & gak kreatife,sama dgn orang-orangnya, beda dengan lagu Indonesia, energik, ngebit,meskipun ada mellow tapi tetap enak untuk dinikmati…
    malayshit tetaplah menye’…

    Comment by angelinporn | Wednesday, April 20, 2011 | Reply

  228. avemged seven fold

    Comment by rijalulhusni | Thursday, June 16, 2011 | Reply

  229. mantabh cing.. download!

    Comment by Lowongan Kerja | Monday, July 18, 2011 | Reply

  230. sy
    mumUn dari pada ACEH,
    SY. sangat suka lagu2 raya malaysia
    memang MALAYSIA BOLEo_Oo_Oo_Oo_O

    sy
    mumUn dari pada ACEH,
    SY. sangat suka lagu2 raya malaysia
    memang MALAYSIA BOLEo_Oo_Oo_Oo_O

    Comment by Mumun Parucot | Tuesday, July 26, 2011 | Reply

  231. sini klebihan kami mengupdate music .

    Comment by mrbelia | Thursday, November 10, 2011 | Reply

  232. kah kah kah …. Lagu2 indon langsung tak laku kat malaysia . Hanya didengar oley T.K.I sAje . wawawawa

    Comment by muzaaza | Thursday, January 26, 2012 | Reply

    • ea ke?

      Comment by mikki | Monday, March 19, 2012 | Reply

  233. npe xleh nk download ni,klau cm ni bek x yh…

    Comment by norhasmiza | Monday, March 19, 2012 | Reply

  234. kpde org yg anti klate tu x pyh nk kutuk sngt,slp2 hri bln ko kwen mek@awe klate bru tau!

    Comment by norhasmiza | Monday, March 19, 2012 | Reply

  235. bkpo x msok lgu dikir halim yazid…

    Comment by mikki | Monday, March 19, 2012 | Reply

  236. entot

    Comment by rustan | Monday, November 12, 2012 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 43 other followers

%d bloggers like this: